keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Business as usual



Me olemme ainakin todella innoissamme, että saamme sinut tänne! Nainen huudahti minua päin ja hänestä jäi kuva, että hän todella on innoissaan. Hänelle oli juuri myös selvinnyt, että tunnen monta hänen kollegoistaan ja olen jopa ollut Japanissa asti heistä yhden kanssa. Minun täytyykin heti soittaa hänelle! 

Itse hymyilin ja katselin tilannetta lähes ulkopuolisena. Tällä tavallako muut käyttäytyvät. Minut oli ilmoitettu samantien yli puolen vuoden kurssille opettelemaan kaikki alusta ja tenttimäänkin vielä ja heillä oli ilmiselvästi lisää uutta tulossa. Pää sanoi, että tämä on ihan järkyttävän hyvä juttu ja tietämys kasvaa ihan uusiin mittasuhteisiin. Muuten olinkin sitten sekaisin kuin seinäkello.

Voitaisiinko me puhua tästä tilanteesta? Yritin vielä kysyä A:ltä. Parin päivän mykkäkoulun ja välttelemisen jälkeen tuntui, että pää hajoaa. Tuntui, että olen tehnyt jotain kamalan väärin ja samalla tiesin, että A. olisi tehnyt täsmälleen samoin jos olisi itse samassa tilanteessa. Huutaisit edes, haukkuisit, jotain. Joku tunnetila mistä pääsisi eteenpäin. 

Ei tässä ole mitään, business as usual.